Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγο κ.Μιχαήλ Σεβδυνίδη και τον Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Μαϊστρέλλη.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αναφέρθηκε στην ανάγκη στενής συνεργασίας της Αστυνομίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και της πρόληψης ιδιαίτερα στους τομείς της παραβατικότητας ανηλίκων, των ναρκωτικών, της ενδοοικογενειακής βίας, του Ασφαλούς Διαδικτύου αλλά και της προστασίας των πολιτών από τις απάτες στο διαδίκτυο. Προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε η στενή συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και ήδη δρομολογήθηκε ενημερωτική ημερίδα που θα αφορά το Ασφαλές Διαδίκτυο, ο χρόνος της οποίας θα οριστικοποιηθεί το προσεχές διάστημα. Επίσης στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  τα προβλήματα που υπάρχουν στις Πύλες Εισόδου και η επιτάχυνση των διαδικασιών ενόψει έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου ευχήθηκε στον Υποστράτηγο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και τόνισε ότι είναι δεδομένη η συνεργασία του Δήμου με έμφαση στους τομείς της πρόληψης αλλά στην ανάληψη από κοινού δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών.