Με μαχητική πορεία στη πόλη και την παραλιακή του Βαθιού και συγκέντρωση στη πλατεία Πυθαγόρα πραγματοποιήθηκε το χθεσινό Συλλαλητήριο.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου ευχαριστεί όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ε.Κ.Σ., της ΑΔΕΔΥ, των σωματείων και πήραν μέρος ξεπερνώντας και τα περίεργα του καιρού.

Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (μάσκες, αποστάσεις) οι διαδηλωτές απαίτησαν με τα συνθήματά τους, άμεσα μέτρα για την προστασία της υγείας του λαού, δημόσια-δωρεάν και ασφαλή Παιδεία για τα παιδιά μας, προστασία των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, άμεσο απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από το νησί και τη χώρα, προστασία των ανέργων και των λαϊκών νοικοκυριών που δεν μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις ανάγκες των καιρών κλπ.

Κυρίαρχο στοιχείο της κινητοποίησης ήταν η αποφασιστικότητα για συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων.

Ο συναγερμός μας είναι στο κόκκινο γιατί στο κόκκινο είναι και τα προβλήματά μας.

Καμία υποχώρηση! Καμία ανοχή! ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στον Αγώνα!

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα και στα δίκαια αιτήματα των Δημοσίων Υπαλλήλων και στηρίζουμε με όλα μας τις δυνάμεις την 24ωρη Απεργία τους την Πέμπτη 15 Οκτώβρη.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο που μπορεί, άνεργο, συνταξιούχο, όλους μας να συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στη πλατεία Πυθαγόρα.

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος! Χαμένοι είναι οι αγώνες που δεν γίνονται.

 

 

Η Διοίκηση