Για περισσότερο από ενάμιση μήνα, ο παλαιστινιακός λαός, με το όπλο στο χέρι, μάχεται για την ζωή, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του. Μάχεται για να ελευθερώσει την πατρίδα του απ’ τους σιωνιστές που εδώ και 75 χρόνια με την στήριξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού τον δολοφονούν, τον εκτοπίζουν, τον φυλακίζουν, τον βασανίζουν και τον τρομοκρατούν. Μάχεται για να ματαιώσει τα σχέδια όλων αυτών που τον θέλουν να πεθαίνει ήσυχα, να πάψει να αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια τους για την Μέση Ανατολή. Ενάντια σε ανοιχτούς εχθρούς (ΗΠΑ, Ισραήλ, ΕΕ) και υποτιθέμενου φίλους (Ρωσία, Κίνα, Τουρκία και όλα τα αντιδραστικά αραβικά καθεστώτα), δίνει μία μάχη άνιση, αλλά δίκαια. Θεωρούμε αναγκαίο ο λαός μας να δυναμώσει τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης.

Όπως αναγκαία είναι η μαζική καταδίκη του σιωνιστικού κράτους-δολοφόνο του Ισραήλ που σφαγιάζει αμάχους, βομβαρδίζει νοσοκομεία και κατεδαφίζει την γάζα, με στόχο την «τελική λύση» για το παλαιστινιακό ζήτημα, δηλαδή την εξόντωση και τον εκτοπισμό κάθε παλαιστινίου. Με την άμεση στήριξη του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που το εξοπλίζει στρατιωτικά, τεχνολογικά, πολιτικά, επιχειρεί μία ναζιστικού τύπου λύση για την περιοχή, όπως κρυφά ή φανερά έχουν δηλώσει ανώτερου αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Νετανιάχου.

Σ’ αυτή την γραμμή στοιχίστηκε και η ελληνική κυβέρνηση, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος των δολοφόνων σιωνιστών, αλλά και μετατρέποντας τη χώρα σε μία απέραντη αμερικανονατοϊκή βάση, δίνοντας γη και ύδωρ στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, διευκολύνοντας τα πολεμικά του σχέδια στην περιοχή, προωθώντας την επίθεση ενάντια στον λαό της παλαιστίνης. Χρειάζεται να καταγγείλουμε μαζικά την στάση και τις επιλογές της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων, που για λογαριασμό της αστικής τάξης κάνουν την χώρα συμμέτοχο στην σφαγή των παλαιστινίων.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης, την Παρασκευή, 1/12, στις 18:00, στην κεντρική πλατεία Καρλοβάσου.

Να διαδηλώσουμε για:

  • ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ / ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
  • ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
  • ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ
  • ΕΞΩ ΟΙ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
  • ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΚΚΕ(μ-λ)