ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Την Τετάρτη 13-3-2019 και ώρα 11 το πρωί ,αντιπροσωπεία του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου ,θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον Υπουργό Υγείας κύριο Ανδρέα Ξανθό. Στην συνάντηση θα συζητηθούν για ακόμη μια φορά τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο της Σάμου , όπως το κορυφαίο ζήτημα της παιδιατρικής κλινικής και οι μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό όλων των κλάδων και όλων των ειδικοτήτων .Ζητήματα εξοπλισμού ,κτηριακών εγκαταστάσεων , και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας . Καθώς και το ζήτημα δημιουργίας  πολύ-ιατρείου  πλήρης στελεχωμένο και εξοπλισμένο μέσα στο HOT SPOT

Η αντιπροσωπεία στις 15:30 της ίδιας ημέρας θα συμμετέχει σε πανελλαδική σύσκεψη σωματείων της Υγείας που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ .

Την Πέμπτη 14-3-2019 θα συμμετέχει σε πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα που οργανώνουν δεκάδες σωματεία και ομοσπονδίες για μαζικές προλήψεις μόνιμο προσωπικού, επαναφορά 13ου και 14ου μισθού ,ένταξη στα ΒΑΕ όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες, ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς .

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας

Σταμάτης Φιλιππής                                                  Παναγιώτα Λαγογιάννη