Τα προκριματικά μας απασχολούν πλέον αυτές τις ημέρες και μάλιστα σήμερα υπάρχει Ελληνικό ενδιαφέρον για το ματς κόντρα στην Ιρλανδία. Πάμε να δούμε τις σημερινές αναλύσεις στοιχήματος:

 

Φινλανδία – Σλοβενία (19.00)

Αρκετά απαιτητικό ξεκίνημα είχε στα προκριματικά η Φινλανδία, αφού έπαιζε τα δύο πρώτα ματς εκτός έδρας. Αρχικά ηττήθηκε μέσα στην Δανία με 3-1, αλλά στην συνέχεια έβγαλε σπουδαίο διπλό στην Β. Ιρλανδία με 1-0. Στόχος της οι λιγότερες δυνατές απώλειες σε έναν ισορροπημένο όμιλο, ώστε να βρεθεί του χρόνου στο Euro. Κάθε ματς είναι σημαντικό, όπως το σημερινό με αντίπαλο την Σλοβενία.

Αντιθέτως η Σλοβενία είχε στην αρχή τα δύο πιο βατά παιχνίδια του ομίλου και έκανε το καθήκον της. Αρχικά με το διπλό στο Καζακστάν με 2-1 και εν συνεχεία με το νικηφόρο 2-0 κόντρα στο αδύναμο Σαν Μαρίνο. Τα πιο σημαντικά είναι τώρα μπροστά της, έχοντας φυσικά σκοπό να μείνει μέχρι τέλους στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Πρώτο ισχυρό τεστ το σημερινό μέσα στην Φινλανδία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν λείπει η ποιότητα μπροστά για τις δύο ομάδες και έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 2.02 από την Stoiximan.

 

Ελλάδα – Ιρλανδία (21.45)

Όλο κι όλο ένα παιχνίδι στα προκριματικά για την Ελλάδα και αυτό ήταν το άνετο πέρασμα από το Γιβραλτάρ με 3-0. Σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους που θα μπορούσε να έχει, καθώς θα κυνηγήσει την δυάδα μεταξύ ομάδων όπως η Γαλλία, η Ολλανδία και όχι μόνο. Οπότε αν θέλει να έχει τύχες δεν θα πρέπει να αφήσει βαθμούς σε παιχνίδια όπως το σημερινό με την Ιρλανδία στην «Αγιά Σοφιά».

Δύσκολη πρεμιέρα για την Ιρλανδία απέναντι στην Γαλλία και δεν απέφυγε την ήττα με 1-0 εντός έδρας. Σίγουρα μπορεί να κρατήσει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο και να δει τι μπορεί να πετύχει στην υπόλοιπη διαδικασία των προκριματικών. Τα εκτός έδρας παιχνίδια συνεχίζονται για την ίδια, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα την Ελλάδα, ενώ το πρώτο εντός είναι σε λίγες ημέρες με το Γιβραλτάρ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλοι στο «στρατόπεδο» της εθνικής μας ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι για να υπάρχουν ελπίδες στον όμιλο. Μικρό προβάδισμα στον άσο και το 2.15 από το Pamestoixima.

 

Λευκορωσία – Ισραήλ (21.45)

Σε ουδέτερη τοποθεσία θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της η Λευκορωσία και αυτό το γεγονός είναι σαφώς μια σημαντική συνθήκη για την οικονομία του ομίλου. Ούτως ή άλλως ξεκίνησε εντελώς προβληματικά την διαδικασία, αφού στην πρεμιέρα έχασε με το βαρύ 5-0 από την Ελβετία, ενώ εν συνεχεία ηττήθηκε και από την Ρουμανία με 2-1. Δύσκολα να έχει τύχες σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο.

Καλύτερη εκκίνηση θα επιζητούσε σίγουρα το Ισραήλ στα προκριματικά, μένοντας αρχικά 1-1 με το Κόσοβο και την δεύτερη αγωνιστική έχασε στην Ελβετία με 3-0. Σαφώς και δεν έχει χαθεί τίποτα όσον αφορά την πρώτη δυάδα του ομίλου, όμως θα πρέπει να βρει πλέον ένα καλό νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από σήμερα κόντρα στην Λευκορωσία. Ειδικά κόντρα στην συγκεκριμένη αντίπαλο δεν θα ήθελε να έχει απώλειες είτε εκτός, είτε εντός έδρας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τα δεδομένα είναι υπέρ το Ισραήλ και σίγουρα δεν θα ήθελε απώλεια σήμερα σε αυτό το παιχνίδι. Λογικό το διπλό στο 1.62 της Winmasters.