Στο  ετήσιο ραντεβού με το καταναλωτικό και εμπορικό κοινό της Θεσσαλονίκης  βρέθηκε ο ΕΟΣ Σάμου στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.  Η έκθεση που έχει γίνει πλέον θεσμός και αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τον οινόφιλο να δοκιμάσει κρασιά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας στέφθηκε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία.

Οι εκπρόσωποι του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ παρουσίασαν φέτος το AegeanBreezeΞηρό και το AegeanBreezeΗμίξηρο για πρώτη φορά στην αγορά της Ελλάδας.

Τα σχόλια ήταν πολύ θετικά και για τα δύο αυτά κρασιά.  Παρουσιάστηκαν φυσικά και όλα τα υπόλοιπα κρασιά  του ΕΟΣ  και ακούστηκαν πολύ προσεχτικά τα σχόλια των φίλων της Σάμου και των κρασιών της.

Φέτος ο ΕΟΣ  φιλοξένησε και τον κύριο Βασίλη  Γαλανό από την εκπομπή ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ (που συμπαρουσιάζει φέτος με τον Master of Wine κύριο Γιάννη Καρακάση που επίσης ήταν παρόν) και  έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις για την πιθανότητα να φιλοξενηθεί ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ και ο μοναδικός αμπελώνας του νησιού στην εκπομπή.  Ο ΕΟΣ ανανέωσε το ραντεβού  για την επόμενη χρονιά και συνεχάρη την κυρία Νέτσικα Μαρία (WinePlus) και την ομάδα της για την άψογη διοργάνωση.