Δελτίο τύπου

 

Ο  Δήμος Δυτικής Σάμου συμμετέχει  στην μεγαλύτερη τουριστική  έκθεση στον κόσμο την  InternationaleTourismusBorseBerlin (ΙΤΒ BERLIN 2023) , η οποία ανοίγει σήμερα 9 έως τις 13 Μαρτίου 2022 ξανά τις πύλες της μετά από δύο χρόνια  πανδημικής κρίσης.

Πρόκειται για μια έκθεση  που αποτελεί έναν αξιόπιστο «δείκτη» αποτύπωσης του κλίματος και των τάσεων που επικρατούν στον κλάδο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου και αναμένεται να συγκεντρώσει το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του κλάδου του τουρισμού.

Η  παρουσία μας στην έκθεση αυτή δίνει την δυνατότητα  της προβολής  με το καλύτερο δυνατό τρόπο του ελκυστικού  τουριστικού  προϊόντος  της Ελλάδας,  το κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών με παράγοντες της τουριστικής αγοράς και την δικτύωση κάθε ενδιαφερόμενου  στον επιχειρηματικό κλάδο του τουρισμού όπου η χώρα μας πρωταγωνιστεί.

Το Δήμο μας  εκπροσωπούν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βολακάκης Δημήτρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου κ. Κυπραίου Δημήτρης που στοχεύουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας  του δήμου μας και της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας.

Φέτος η Σάμος διαθέτει δωρεάν περίπτερο στην έκθεση του Ε.Ο.Τ στην ΙΤΒ 2023 βρίσκεται στην Αίθουσα 1. 1a, συγκεκριμένα στην θέση 101, 101a και το booth του Δήμων Σάμου είναι στο νούμερο 60.

Ενημερωτικά, η έκθεση ITBBerlin θα γίνει για B2B συναντήσεις,  διαθέτει αποκλειστικό εμπορικό  και επαγγελματικό χαρακτήρα και  δεν είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.