ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, επισκέφτηκαν τη Σάμο ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Νίκος Παπαευσταθίου και ο Διοικητής της 2ης  ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου κος Χρήστος Ροϊλός.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν καθαρά υπηρεσιακοί λόγοι που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, λειτουργία του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος και των Κέντρων Υγείας.

Τα θέματα πολλά, οι λύσεις που πρέπει να δοθούν πολλές, είμαστε σίγουροι ότι με την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη βοήθεια της Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και του τοπικού Βουλευτή θα δοθούν γρήγορα.

Κατά την εδώ παραμονή τους, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας στη θέση της μόνιμης Διευθύντριας Εσωτερικής Παθολογίας του Γ.Ν. Σάμου, κας Βασιλικής Βελώνη, στην οποία ευχόμαστε να συνεχίζει από τη νέα της θέση να προσφέρει τα μέγιστα όπως συνέχιζε κι έκανε και στο παρελθόν.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο Διοικητής της 2ης  ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου επισκέφτηκαν και το Μουσείο Οίνου ΕΟΣΣ στο οποίο πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από κοινού με τον Ερυθρό Σταυρό-Παράρτημα Σάμου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες, τη Διοίκηση της ΕΟΣΣ για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη συνεργασία του.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε δράσεις με στόχο οι πολίτες του νησιού μας να έχουν περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.

 

Ο Διοικητής

 

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ