Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Σάμου την 10η Μαΐου 2023 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α που τώρα κατοικούν στην Σάμο και την ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου , πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα που θα αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (SocialSecurityAdministration πχ Απόκτηση Αριθμού Socialsecurity,ενημέρωση για συντάξιμα χρόνια ,κατάργηση του MEDICAREκλπ ).

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την10ηΜαΐου 2023 ημέρα Τετάρτη από τις 9:00πμ. έως τις 2:00μμ.στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τονΑντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αποδήμου Ελληνισμού και ταυτόχρονα Πρόεδρο της Ένωσης  Ομογενών Χίου κ. Παντελή Μπουρνιά στα τηλέφωνα 6976360694 ή 22713 50566 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας Αθηνών, στο 210-7202465 καθημερινά από 8:30 -12:00.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,

 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,

ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ &

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ

ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ