ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια  ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Ικαρίας  την 12η Μαΐου 2023 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α που τώρα κατοικούν στην Ικαρία και την ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στον Άγιο Κήρυκα Ικαρίας , πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα που θα αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (SocialSecurityAdministration πχ Απόκτηση Αριθμού Socialsecurity,ενημέρωση για συντάξιμα χρόνια ,κατάργηση του MEDICAREκλπ ).

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την12ηΜαΐου 2023 ημέρα Παρασκευή από τις 9:00 πμ. έως τις 12:00μμ. στην Αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου του Αγίου Κηρυκου. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τονΑντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αποδήμου Ελληνισμού και ταυτόχρονα Πρόεδρο της Ένωσης  Ομογενών Χίου κ. Παντελή Μπουρνιά στα τηλέφωνα 6976360694 ή 22713 50566 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας Αθηνών, στο τηλ:210-7202465 καθημερινά από 8:30 -14:00.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,

 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,

ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ &

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ

ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ