Στις 13 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Κυριακή, στο πρότυπο ιατρείο του κ. Αντώνη Καραμηνά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Το ιατρείο  επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Καρράς και ο Διευθυντής της Τοπικής  Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Σταμάτιος Τσολακάκης.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου έπειτα από πολύμηνη αλληλογραφία με το ΓΕΩΤΕΕ κατάφερε και απέκτησε  την άδεια για την άσκηση των υπηρεσιών του Ολλανδού κτηνιάτρου κ. Viktor Lans,ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του. Τα έξοδα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ζώων, αγορά microchips κλπ. τα έχει αναλάβει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Σ΄ αυτό το έργο αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές κτηνιάτρους,  στο Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου και στον κτηνίατρο κ. Αντώνη Κων. Καραμηνά, ο οποίος παραχωρεί το ιατρείο του αφιλοκερδώς. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές οι οποίοι στέκονται αρωγοί αναφορικά με το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα συνεχίσει να στειρώνει αδέσποτα ζώα μέχρι να εξαλείψει το φαινόμενο της εγκατάλειψης τους.

 

Από το γραφείο Δημάρχου Ανατολικής Σάμου