Η πρώτη αντίδραση του Έλληνα τενίστα

«Θα εμβολιαστώ για τον κορονοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό» είπε προ ημερών από το Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων για την απόφασή του να μην εμβολιαστεί.

«Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.

Η πρώτη αντίδραση του τενίστα

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω δήλωση, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε στη λεζάντα: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

Η εν λόγω φωτογραφία συγκέντρωσε, επίσης, πλήθος σχολίων, με τα περισσότερα να σχολιάζουν το ότι κάποιος μη εμβολιασμένος δεν μπορεί να μιλάει για φροντίδα των διπλανών του, καθώς λόγω κορονοϊού μπορεί μέχρι και να αποτελεί κίνδυνο για αυτούς.

Πηγή: ethnos.gr

Πηγή: ethnos.gr