Παραθέτουμε τα στατιστικά αποτελέσματα των βαθμολογιών των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Με μια ματιά στα αποτελέσματα πολλών μαθημάτων, (ιδιαίτερα των Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) διαπιστώνεται ότι το σχολείο μας έχει εντυπωσιακά καλά ποσοστά σε σύγκριση με τα Πανελλαδικά ποσοστά.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του “Πυθαγορείου” Γενικού Λυκείου Σάμου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο δύσκολο αυτό διαγωνισμό. Ιδιαίτερα στα παιδιά που πέτυχαν τις υψηλές βαθμολογίες και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, αφού η δουλειά που έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε εκείνοι και εκείνες ξέρουν πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά, με το πολύ διάβασμα, τα ξενύχτια και το μεγάλο άγχος.

Αλλά και στα παιδιά που δεν πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δρόμο που θα χαράξουν και είναι σίγουρο πως η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται μόνο από τέσσερα διαγωνίσματα.

Τα στατιστικά αποτελέσματα για κάθε μάθημα βρίσκονται στο συνημμένο έγγραφο, που σας αποστέλλουμε.

Στατιστικά Βαθμολογιών ΓΕΛ ΣΑΜΟΥ