ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ 2018

Στο πνεύμα των εορταστικών θαυμάτων ο … άφαντος Δήμαρχος κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος είδε και αναγνώρισε τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την ελλιπή κρατική χρηματοδότηση εδώ και χρόνια!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν εκλεγεί έταζε μεταξύ άλλων ότι θα … ναυπήγηση καράβια με καύσιμο υγροποιημένο αέριο, για να συνδέσει την Σάμο με τον Πειραιά. Εμείς τον καλούμε, για άλλη μια φορά, να συνδεθεί με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Στην σκληρή καθημερινότητα του νησιού μας οι ανάγκες των συμπολιτών μας δεν αντιμετωπίζονται με ευχολόγια από μακριά αλλά με δουλειά από κοντά.

Όσο και αν σας ενοχλεί ο έλεγχος κ. Δήμαρχε ο λαός θα συνεχίσει να σας ελέγχει και να σας κρίνει, μαζί και η παράταξη μας.

Δυστυχώς για τους συμπατριώτες μας Σαμιώτες κάνετε βήματα μπροστά αλλά προς τον λάκκο.. που ανοίγετε καθημερινά για όλο το νησί. Αξιοποιήστε τις μελέτες της Περιφέρειας για σημαντικά έργα σεβαστείτε την αντιπολίτευση, τις τοπικές κοινότητες και παραμερίστε την άκρατη αλαζονεία και τον υπέρμετρο εγωισμό σας.