Στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη μας, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Αρωγής και Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Σάμου κ. Γιώργος Διακοσταμάτης είχε συνάντηση με την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας κα Ήρα Κουρή.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ τον ξενάγησε στο κτιριακό συγκρότημα των Παλαιών Σφαγείων καθώς και στην έκθεση των βραβευθέντων μελετών για το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας που φιλοξενείται από 1/10/2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων Κ4. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το χώρο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, στο Πετρωτό.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας σε σχέση με το Καρναβάλι κάθε τόπου (Πάτρα-Σάμος). Ταυτόχρονα αποτέλεσε μια ευκαιρία να ενημερωθεί ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού για το νέο εγχείρημα της πόλης μας δηλαδή την δημιουργία του νέου πολιτιστικού πολυχώρου με επίκεντρο το Καρναβάλι και τον Καραγκιόζη στα Παλαιά Σφαγεία.

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ εκδήλωσε την πρόθεσή -διάθεσή της για συνεργασία και υποσχέθηκε την συνδρομή της ΚΕΔΗΠ σε όποιες καρναβαλικές δράσεις θα σχεδιαστούν και θα γίνουν στο όμορφο νησί της Σάμου.

Η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ. Διακοσταμάτη ήταν πολύ θετική.

ΠΗΓΗ:CARNIVALPATRAS.GR