Η «4Η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» θα λάβει χώρα στο Δήμο Δυτικής Σάμου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα έναρξης 17:30 μ.μ..

Οι  συν διοργανωτές των αγώνων είναι:

  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
  • Δήμος Δυτικής Σάμου
  • Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ -ΣΑΜΟΥ

Περίπου 100 αθλητές  του στίβου θα επισκεφθούν το νησί μας για να συναγωνιστούν στα αθλήματα όπως αγώνες ταχύτητας  , άλμα και ρίψεις μεταφέροντας το αθλητικό πνεύμα του «εύ  αγωνίζεσθαι» στους νέους μας.

Εκτός από τους αθλητές ακόμη 100 άτομα (κριτές , συνοδοί , εκπρόσωπου αθλητικών συλλογών  καθώς και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) θα διαμείνουν το διήμερο 19 &20 Ιουλίου  2021 στο νησί μας.

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες ενημερώνουμε ότι το στάδιο θα φιλοξενήσει το 50% της χωρητικότητας σε θεατές το οποίο είναι 150 άτομα.

Θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι  επισκέπτες άνω των 12 ετών οφείλουν να τηρήσουν  τα υγειονομικά πρωτόκολλα  επιδεικνύοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατο μοριακό, rapid test ( το οποίο να έχει γίνει εντός των τελευταίων 48 ωρών) και για τις μικρότερες ηλικίες  από 6 έως 12 ετών απαιτείται το αποδεικτικό  έγγραφο του self-test.

Ευχαριστούμε τους συν διοργανωτές μας για την πρόσκληση  συμμετοχής και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε την δυνατότητα για την υλοποίηση και άλλων αθλητικών γεγονότων.

Eυχόμαστε καλή  επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή διαμονή στο νησί μας!