Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου¨ «Για τον Δήμο που αξίζουμε» του Δήμου Δυτικής Σάμου πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων Καρλοβάσου.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους πριν την έναρξη της ομιλίας του παρουσίασε τους βασικούς στόχους και άξονες στους οποίους θα κινηθεί η νέα δημοτική αρχή θέτοντας σε αντιδιαστολή την υπάρχουσα κατάσταση από την νυν ηγεσία του Δήμου , επικρίνοντας την για αδιαφορία, έλλειψη στρατηγικής και σχεδιασμού και υποβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών. Ο κ. Παπαθεοφάνους αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του ανά τομείς καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει τους υποψηφίους του ώστε η Δυτική Σάμο να αποκτήσει την εικόνα που της αξίζει».

Στην συνέχεια κάλεσε έναν – έναν τους υποψηφίους δημοτικών συμβούλων αλλά και τους υποψηφίους των τοπικών Διαμερισμάτων. Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Σάμου Θαλασσινός Θαλασσινός και Πυθαγόρας Βαρδίκος, ο πρώην Δήμαρχος Σάμου Στέλιος Θάνος, η αντιπεριφερειάρχης Άννυ Ανδρεάδη, πλήθος υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από τα περιφερειακά ψηφοδέλτια, του κ. Μουτζούρη, Στεφανή και της κ. Χοχλάκα.

ΠΗΓΗ: ERTNEWS