Δελτίο Τύπου

 

Στις 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» για τα Γενέθλιά του, που έκλεισε τα 43 χρόνια, και την κοπή της Πίτας του 2019.

Αν και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου τίμησαν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο  ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τον απολογισμό των δράσεων του 2018, που ήταν όπως πάντα πλούσιος και ενδιαφέρον,

από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αγγελική Βαλεοντή- Δεμερτζή.

-Συνεχίστηκε με ποιήματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από τις μικρές- μικρές φίλες και με τις απλές, και γεμάτες ειλικρίνεια  ευχές για το νέο έτος των μικρών ηθοποιών.

-Ακολούθησαν τρία θεατρικά μονόπρακτα με θέματα σχετικά με τις ημέρες, αλλά και γεμάτα με μηνύματα, για μικρούς και μεγάλους, για την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την φροντίδα για την ειρήνη σ ΄ ολόκληρο τον κόσμο.

  • «Ο Σημερινός Κόσμος» της Μαρίας Γιακουμέλλου
  • «Πρωτοχρονιάτικο Μάθημα» του Χάρη Σακελλαρίου
  • «Ο καλός παππούς Άγιος Βασίλειος» (Της Μαρίας Γιακουμέλλου)

Μετά οι ιερείς του χωριού Παπανικόλας και Παπαμανώλης ευλόγησαν την Βασιλόπιτα, την οποία γεύτηκαν όσοι παρευρέθηκαν μαζί με το γλυκό σαμιώτικο κρασάκι και ευχήθηκαν στο Σύλλογο Χρόνια Πολλά και δραστήρια.

Στα παιδιά  που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέσα στο 2018 προσφέρθηκαν αναμνηστικά δωράκια.

Εφέτος τα παιδιά δέχθηκαν αναμνηστικά δώρα και από την κ. Άννη Ανδρεάδου, Δημοτική Σύμβουλο και πρόεδρο του ΔΟΠΟΝΑΣ, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι Ιερείς Νικόλαος Σπάγος και Μανώλης Αρβανίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Στεφανής Νικόλαος, Τζίχας Κώστας και Άννη Ανδρεάδου, ο τοπικός σύμβουλος Μανώλης Ζαρμπάνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πύργου Παπαδάμ Μαρία και το επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» Γεννιάς Χαράλαμπος.

Με τιμή   για το Δ.Σ

Η πρόεδρος                                                      Η Γραμματέας

Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή                               Ευαγγελία Αξιώτου