ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μεγάλο Santa Party, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τίτλο «Χορεύουμε για την Αναστασία», διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου σε συνεργασία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο, στην Πόλη της Σάμου.

Βασικός συντελεστής της εκδήλωσης, που θα δώσει το σύνθημα για την  έναρξη του Party, σε ρυθμούς Parumba, είναι ο γνωστός γυμναστής Paris Nagual και η ομάδα του, που θα βρίσκονται στο νησί μας αφιλοκερδώς, για να στηρίξουν οικονομικά,  με τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση, την Αναστασία Τριανταφύλλου και τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ”.

Όλοι μαζί φοράμε τα αθλητικά μας –  χορεύουμε Parumba και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι, για τη στήριξη της Φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης, στους χορηγούς μας : τον Μέγα χορηγό “Αντιπροσωπείες- Διανομές Ειδών Διατροφής Κίμων Καββάδα”, το Χρυσό Χορηγό “Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη» και τους Αργυρούς Χορηγούς «Aegean Airlines» και «Όμιλο Εταιρειών Χριστινίδη», καθώς και την Εταιρεία «Sound Colours» του κ. Γιώργου Κωνσταντινίδη και την Εταιρεία «INK house».

 

Είσοδος:  5 ευρώ

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου