Δεύτερη ημέρα του Ireon Music Festival και το μουσικόφιλο κοινό της Σάμου είχε την ευκαιρία ν απολαύσει τους Fundracar και τους Χατζηφραγκέτα.

Τη βραδιά άνοιξε το ελληνικό συγκρότημα Fundracar που «ζέστανε» το κοινό με ρέγκε και ροκ μελωδίες. Η χαλαρή ενέργεια των Fundracar εναρμονίστηκε με το vibe του φεστιβάλ και ήταν το ιδανικό opening act για το κεντρικό συγκρότημα της βραδιάς.

FunDraCar

Στη συνέχεια στη σκηνή του Ireon Music Festival ανέβηκαν οι Χατζηφραγκέτα που ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την πρόσκληση αφιερώνοντας στο κοινό το τραγούδι τους «Πυθαγόρειο Θεώρημα».

Το avant garde freestyle συγκρότημα δημιούργησε μια υπνωτιστική ατμόσφαιρα και ταξίδεψε το κοινό με τους ιδιαίτερους στίχους των τραγουδιών του.

Ωστόσο δεν έλειψαν οι εναλλαγές σε ύφος και στιλ ικανοποιώντας έτσι όλους τους fans της μπάντας που συγκεντρώθηκαν στο Ηραίον.

https://fb.watch/miuJJa3x2z/

Για περίπου μιάμιση ώρα, με τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν το κοινό που χόρεψε σε ρέγκε, φανκ και ροκ ρυθμούς και τραγούδησε με πάθος τους γνωστότερους από τους στίχους τους.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησαν τη Σαμιώτισσα με τους θεατές να χειροκροτούν ενθουσιασμένοι.

Χατζηφραγκέτα

Συνολικά ήταν μια βραδιά που ανταποκρινόταν στα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει το φεστιβάλ. Με άψογη, όπως κάθε χρόνο, οργάνωση οι διοργανωτες προσέφεραν μια ακόμη αξέχαστη βραδιά στο κοινό που κατέκλεισε το χώρο.

 

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Σβαρνιά και το samostimes.gr για τις φωτογραφίες και τα βίντεο.