ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα εμβληματικό ξενοδοχείο που δεσπόζει στην παραλιακή ζώνη της πρωτεύουσας της Σάμου, το SamosHotelμε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που παραπέμπει σε στιγμές άνεσης, ασφάλειας και απολαυστικής διαμονής, «αλλάζει» διατηρώντας ωστόσο εκείνη τη μοναδική πατίνα του χρόνου, μέσω της καινοτόμας επιχειρηματικής προσπάθειας του Ομίλου OptimumTarget.

Στα πλαίσια αυτής της συνολικής αναδιάρθωσης δομών και υπηρεσιών στο SamosHotel, η νέα διεύθυνση προσανατολίζεται στη δημιουργία θεματικών εκδηλώσεων οινογαστρονομίας υψηλής ποιότητας στον ιδιαίτερης αισθητικής χώρο του poolbar.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 από τις 20.30 μμ το βράδυ, στον υπέροχα διαμορφωμένο αίθριο χώρο της πισίνας και με μουσική υπόκρουση από το συγκρότημα FunkySouls,  κάτω από τον έναστρο ουρανό και με άπλετη θέα στο λιμάνι της Σάμου, η ομάδα γαστρονομίας του SamosHotel σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό της Σάμου, έχουν προετοιμάσει ένα menudegustationυψηλής ποιότητας:

Welcomedrink: Επιλογή και κέρασμα ενός ποτηριού κρασιού από τη γκάμα των οίνων του Συνεταιρισμού της Σάμου με όλες τις γευσιγνωστικές πληροφορίες που συνοδεύουν τη φρουτώδη και ανθώδη γεύση των μοναδικών κρασιών του νησιού.

Πρώτο πιάτο: πλατό τυριών/αλλαντικών άριστης ποιότητας συνδυασμένο με το άκρως καλοκαιρινό ημίξηρο λευκό «Βαβέλ»

Σαλάτα μεσογειακή  συνδυασμένη με στικ σφολιάτας με μαύρο πιπέρι και γραβιέρα.

Ριζότο με γαρίδες, σε συνδυασμό με τον Άθικτο Οίνο «Προφήτη»

Φιλέτο κοτόπουλο με dressing πορτοκαλιού, που δένει απολαυστικά με το εξαιρετικό ξηρό  Μοσχάτο Άσπρο

Ψαρονέφρι με μέλι και θυμάρι που συνταιριάζει άριστα με τον Άθικτο Οίνο «Ερημίτη».

Για επιδόρπιο, ένας ολόγευστος κορμός σοκολάτας, ο οποίος θα συνοδεύεται από το μοναδικό στον κόσμο και συλλεκτικό «Samos 1963», κέρασμα του ξενοδοχείου προς όλους τους συνδαιτημόνες της βραδιάς.

Η βραδιά αναμένεται να είναι μια εκπληκτική οινογευστική εμπειρία για τους λάτρεις της απόλαυσης που συνδυάζεται με ποιότητα!