Σε συνεργασία με τον ιστότοπο sportlifesamos.com

SAMOS BASKETBALL CAMP 2017
Για άλλη μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού μας , ο σύλλογος Αναγέννηση Σάμου και o Coach Βαρβούνης Δημήτρης σε συνεργασία με τον Coach Σιμσιρή Βαγγέλη, έφεραν εις πέρας το 1ο δεκαήμερο του του μοναδικού στο νησί υψηλού επιπέδου Samos Basketball Camp 2017 για τις ηλικίες (Α group) 2006-2007 και 2004-2005.

Ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα στοιχήματα είναι τα παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι του μπάσκετ καθώς επίσης να βελτιώνονται μέσα από αυτό ως αθλητές, ως παίκτες και ως άνθρωποι. Η εικόνα που έμεινε είναι πολυ θετική απ’όλους και ειδικά από τον Coach Βαρβούνη Δημήτρη, που έμεινε έκπληκτος από τη διάθεση και τη βελτίωση των παιδιών , τονίζοντας το καλό έργο που γίνεται όλο το χειμώνα απ’όλους στις ακαδημίες της ομάδας.

Τα παιδιά είχαν την τύχη και εμείς την τιμή, να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Coach Καστρίτη Γιάννη, προνητή στην Α1 Εθνική (τώρα στην ομάδα της Κύμης μαζί με τον C. Βαρβούνη) ο οποίος εξέφρασε μόνο θετικά σχόλεια για το μπασκετικό επίπεδο των αθλητών μας και για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Θα πρέπει με τη σειρά μας να τον ευχαριστήσουμε που παρευρέθηκε στη Σάμο και έδωσε τις πολύτιμες σύγχρονες συμβουλές του στους μικρούς μας μπασκετμπολίστες .

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Miss Vanessa Vourlioti, που μας δίδαξε, μέσα σε μια μέρα, πόσο σημαντικό είναι να ενδυναμώνεις το μυαλό σε συνεργασία με το σώμα πριν απο οτιδήποτε άλλο.

Μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν κάθε χρόνο και στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας.

Με όρεξη συνεχίζουμε το Samos basketball camp 2017 από 17 έως 29 Ιουλίου στις ηλικιες 14 + πάλι με τον Coach Βαρβούνη Δημήτρη και τον Cοach Σιμσιρή Βαγγέλη.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!