ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του αθλητικού camp «Samia 2022» από το Δήμο Ανατολικής Σάμου και το Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Αθλητικού Προγράμματος του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ  «Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω», θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το συντονισμό του όλου προγράμματος τον έχουν η Υποπλοίαρχος Λ.Σ Μενελάου Καλλιόπη και η Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ Κακαρά Κων/να, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου. Οι διακεκριμένοι αθλητές θα αναλάβουν την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που θα συμμετέχουν, θα μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους στους αγώνες αλλά και τα μυστικά του αθλήματος

Συγκεκριμένα:

  • 17-07-2022 Water polo, για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Παραλία Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου, ώρα 17:00 – 19:00. Εκπαιδεύτρια η Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης, Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ελληνάκη Γεωργία.
  • 18-07-2022  Πάλη-Ξιφασκία, για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών. Πλατεία Πυθαγόρα, ώρα 17:00 – 19:00. Εκπαιδευτές, η Ολυμπιονίκης Πάλης, Επισμηναγός, Μαρία Λουίζα Βρυώνη και ο Πανελληνιονίκης Ξιφασκίας, Αντισυνταγματάρχης Ανυφαντής Σωτήριος.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν ταχυδακτυλουργικά από τον ταχυδακτυλουργό, με παγκόσμιες διακρίσεις, Επικελευστή Λ.Σ. Σακαρέλλη Γεώργιο-Αλέξανδρο

Τέλος, θα γίνει και απονομή διπλωμάτων.

  • 19-07-2022 Beach volley, για παιδιά γυμνασίου-λυκείου. Παραλία Beach Volley στο Ποτοκάκι, ώρα 17:00 – 19:00. Εκπαιδευτής ο εν ενεργεία παίκτης Πετοσφαίρισης (Α1 Μίλωνα), Δόκιμος Λ/Φ Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης.
  • 20-07-2022  Συναυλία μπάντας Λιμενικού Σώματος, Πλατεία Πυθαγόρα, ώρα 21:00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής των παιδιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν πληροφόρηση από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.islandofsamos.gr, αλλά και να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2273350117.

 

Ευχαριστούμε την Παιχνιδούπολη by Jumbo, για τη χορηγία των δώρων των παιδιών που θα συμμετέχουν και το Super Market Franchise Σκλαβενίτης Σάμου για την προσφορά του ποδηλάτου που θα κληρωθεί.

 

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου