Τη Ρουμανική αποστολή αποτελούμενη από ταξιδιωτικούς πράκτορες, δύο blogger και μία δημοσιογράφο υποδέχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση TTR της Ρουμανίας και την ανάπτυξη διμερών επαφών η αντιπροσωπεία Ρουμάνων παρέμειναν 4 μέρες στη Σάμο για τη τουριστική προβολή του νησιού ενώ είχαν την ευκαιρία κυρίως να επισκεφτούν ξενοδοχεία και χώρους εστίασης για να μεταφέρουν τις εντυπώσεις στην πατρίδα τους.

Ο υπεύθυνος  του  tour operator Paralela 45, δήλωσε ότι για φέτος έχει προγραμματιστεί ένα δρομολόγιο την εβδομάδα απευθείας από το Βουκουρέστι με αεροπλάνο 120 θέσεων, όμως η πρόθεση της εταιρείας είναι τα δρομολόγια να πυκνώσουν την επόμενη χρονιά.

Ο Δήμαρχος  Σάμου υποδέχτηκε τους Ρουμάνους και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη αυτής της συνεργασίας η οποία  θα ωφελήσει όπως είπε  και τις δύο χώρες ενώ προέτρεψε την αποστολή να μεταφέρει στην πατρίδα της ότι όποιος επιλέξει την Σάμο για διακοπές το καλοκαίρι τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

 

Ο κ. Αγγελόπουλος δώρησε στην πολυμελή αντιπροσωπεία μία τσάντα με τη δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα και τον ταξιδιωτικό χάρτη του νησιού.