Δελτίο τύπου

Στο  1o Reunion του Συλλόγου Αποφοίτων  παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στόχος του Reunion ήταν η επανένωση των  αποφοίτων  του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  των Διοικητικών υπαλλήλων και των παλαιών και νέων  καθηγητών  με την προοπτική να συνεχιστεί αυτό το μοναδικό προνόμιο που έχουν όλοι  ως μέλη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δηλαδή να έχουν  την «τιμή» να έχουν φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στα νησιά του.

Το reunion συμπεριλάμβανε ομιλίες αποφοίτων σχετικά με την πορεία εξέλιξης των αποφοίτων στον εργασιακό χώρο και παρουσίαση ερευνών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στο θεματικό πάνελ ήταν εκπρόσωποι των οικονομικο-τεχνικών επιμελητηρίων καθώς και Δήμαρχοι των νησιών με πανεπιστημιακές έδρες.

Επίσης  έγινε ανοιχτή συζήτηση σχετικά με  το μέλλον του Πανεπιστημίου.

Επίσημοι καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη,  η  Υπουργός Παιδείας κι Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ειδικός σε θέματα ανώτατης εκπάιδευσης  ‘Άγγελος Συρίγος  η Αντιπρυτάνισσα Έλενα Θεοδωροπούλου, ο Γενικός Γραμμετέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Εμμανουήλ Κουτουλάκης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Αιγαίου Ανδρέας Καρασαρίνης

 

Δελτίο τύπου

Η στρατιωτική  μουσική μπάντα της 79ηςσήμερα τραγούδησε σήμερα στο Δημαρχείο Καρλοβάσου  τα  παραδοσιακά τοπικά  χριστουγεννιάτικα κάλαντα παρουσία της δημοτικής αρχής και του υπαλληλικού προσωπικού ευχόμενοι  καλές γιορτές με ειρήνη και υγεία!

Στην συνέχεια εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε  ο  Διοικητής  της 79 ΑΔΤΕ Σάμου Ταξίαρχος Νικόλαος Λαμπιδώνης ανταλλάσσοντας με το Δήμαρχο Δυτικής Σάμου  ευχαριστίες για την άριστη έως τώρα  συνεργασία και ευχές για το νέος έτος!