Σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020 και ώρα 13:30, με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Ράλλη, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών, συνήλθαν σε τηλεδιάσκεψη τα μέλη του 1ου και του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου, Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού Έργου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έγινε συζήτηση κατά την οποία όλοι/ες οι Συντονιστές/τριες αναφέρθηκαν στον εξαίρετο χαρακτήρα και την πολύπλευρη προσωπικότητα του συναδέλφου, την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση, την αγάπη και την αφοσίωσή του στο εκπαιδευτικό λειτούργημα, ιδιαίτερα δε τη λατρεία του για τη διδασκαλία και τα Μαθηματικά.

 

Για τον Γιάννη, τον επιστήμονα, το δάσκαλο, το φίλο, που χάθηκε άδικα και πρόωρα, μόλις λίγους μήνες πριν από την αφυπηρέτησή του, αποφάσισαν ομόφωνα:

  1. Να εκφρασθούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, μια και η τωρινή περίσταση δεν επιτρέπει, ατυχώς, την παρακολούθηση της εξοδίου ακολουθίας.
  2. Να διοργανωθεί στη μνήμη του μελλοντικά επιμορφωτική δράση ή/και Συνέδριο.
  3. Να παραδοθεί το Ψήφισμα αυτό στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρία.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

 

Στη συνέχεια υπογράφεται το παρόν από όλους/ες τους/τις Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού Έργου των δύο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. του Βορείου Αιγαίου.

 

Τσάκαλος Μιχαήλ Συρρής Ιωάννης
Αναγνωσταρά Ευανθία Βούλγαρης Σταμάτιος
Αναγνώστου Ευστράτιος Βροχαρίδου Ανατολή
Αράπη Άννα Μοσχοβάκη Ελένη
Κουκούτα Βαρβάρα ΠάσχουΑγγελική
Ματθαίου Νικόλαος ΣωτηρίουΣοφία
Μεταξοπούλου Ιωάννα Χαβιάρας Νικόλαος
Μηνιώτη Μαρία-Λίλα
Μπούμπας Δημήτριος
Στρατάκης Μιχαήλ
ΣυκάΧρυσάνθη
ΨαραδέλληςΕυστράτιος