Χθες, Δευτέρα 08 Μαΐου 2023 στο Νέο Δημαρχιακό Κτίριο Πυθαγορείου, παρουσιάστηκε σε επαγγελματίες του Τουρισμού, δημοτικούς συμβούλους και Μ.Μ.Ε. ο νέος ψηφιακός τουριστικός οδηγός του Δήμου Ανατολικής Σάμου, τεχνολογίας QR.

Επενδύσαμε στα νέα εργαλεία τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη εικόνα του νησιού σε επίπεδο παρουσίασης αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, θέλοντας να ξεπεράσουμε την παρούσα κατάσταση των μεμονωμένων τουριστικών πληροφοριών από διάφορα sites και τη διανομή έντυπων τουριστικών οδηγών. Επιπρόσθετα, ο Δήμος μας, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη του επισκέπτη στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τη διαμονή του  στο νησί μας,  δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα όπου συλλέχθηκαν όλες οι πληροφορίες εκείνες που κάνουν τον επισκέπτη να έχει μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στις μοναδικές ομορφιές του νησιού μας.

Η ανάγκη υιοθέτησης του συγκεκριμένου εργαλείου από όλους μας αλλά και κυρίως από τους επαγγελματίες του τουρισμού είναι προς όφελος του τουρισμού.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να τροποποιείται και να ενημερώνεται συνεχώς, περιμένουμε τις προτάσεις, τις ιδέες αλλά και τις επισημάνσεις σας στο e-mail : gdion77@yahoo.gr και συγκεκριμένα στο γραφείο Αντιδημάρχου κου Διονυσίου Γεώργιου.

Παραθέτουμε το link του ψηφιακού τουριστικού οδηγού.

https://app.digiapp.gr/guidesamos

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου