Στα πλαίσια προώθησης της οινογαστρονομικής ταυτότητας της Σάμου και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας για την προβολή του πολιτιστικού πλούτου της Σάμου-Ανακαλύπτοντας εικόνες και γεύσεις του νησιού» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

Απευθύνουμε ευρεία πρόσκληση σε Chef, μαγείρους, εστιάτορες, bartenders και ζαχαροπλάστες αλλά και γνώστες της σαμιακής κουζίνας και οινογαστρονομίας, να δηλώσουν συμμετοχή για την οπτικοποίηση και καταγραφή αυτών των συνταγών που θα πρέπει να βασίζονται στην παράδοση και να περιέχουν κατά το πλείστον σαμιακά προϊόντα.

Η συμμετοχή είναι εθελοντική και στόχο έχει τη δημιουργία γαστρονομικής ταυτότητας του νησιού μας, για την προβολή του ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται, στα τηλέφωνα 2273350117 & 50141 της Διεύθυνσης Πολιτισμού – Τουρισμού & Άθλησης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, μέχρι την Παρασκευή 09 Απριλίου 2021.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου