Δηλώστε συμμετοχή στο ΑΕGEAN CLUBYUMMY, το πρόγραμμα της κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τι είναι το Aegean Club: Το Aegean Club είναι μία πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την καλύτερη συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις των νησιών του Αιγαίου, την αύξηση της τοπικής κατανάλωσης αλλά και τη δημιουργία ανταποδοτικών σχέσεων ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και τις τοπικές κοινωνίες. Το πρόγραμμα υλοποιείται με προτεραιότητα στο νησί της Σάμου, όπου έχει ήδη πραγματοποιηθεί σχετική πιλοτική εφαρμογή, με μεγάλη επιτυχία.

Τι είναι το YUMMY: Το YUMMY είναι η εφαρμογή για κινητά, προσβάσιμη από τους φοιτητές, καθηγητές, απόφοιτους, διοικητικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενους του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να υποδεικνύει σε χάρτη τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες και τα καταστήματα, καθώς και τις προσφορές που κάνουν αποκλειστικά για την κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πως λειτουργεί – Τι προσφέρει: Οι συνεργαζόμενοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες μπορούν να θέτουν οι ίδιοι τα επίπεδα έκπτωσης (επιστροφής χρημάτων ανά συναλλαγή) και να ενημερώνουν κατάλληλα τα μέλη του Πανεπιστημίου. Με την αγορά και εξόφληση του ποσού με οποιοδήποτε τρόπο (μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, άλλο), το YUMMΥ αυτόματα πιστώνει τον λογαριασμό του φοιτητή με το χρηματικό ποσό της έκπτωσης. Η εφαρμογή υποστηρίζεται λογιστικά από συμβεβλημένη εταιρεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είναι απλή στη λειτουργία και απόλυτα σύννομη. Η πιλοτική εφαρμογή στη Σάμο έδειξε ότι εύκολα γίνεται κατανοητή από τα καταστήματα.

Ποιους αφορά: Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί της Σάμου και θέλουν να αυξήσουν τη συνεργασία τους με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Η πρόσκληση περιλαμβάνει όλους τους σχετικούς κλάδους, όπως:
▪ Εμπορικά καταστήματα κάθε είδους (ανθοπωλεία, αρτοποιεία, βιβλιοπωλεία, ένδυση – υπόδηση, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, μανάβικα, μπακάλικα, Σούπερ μάρκετ, συσκευές, φαρμακεία, κλπ), ▪ Ενοικιάσεις διαμερισμάτων και δωματίων, ξενοδοχεία,
▪ Εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, και σχετικά καταστήματα εστίασης/ διασκέδασης,
▪ Μεταφορές, ταξί, τουριστικά γραφεία, και σχετικές υπηρεσίες,
▪ Υπηρεσίες αισθητικής και υγείας (ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, γυμναστήρια, κομμωτήρια, κλπ),
▪ Υπηρεσίες εκπαίδευσης (φροντιστήρια, ωδεία, κλπ).

Πως γίνεται: Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ηλεκτρονικά, στο: http://aegeanclub.net/ Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανά κλάδο. Η υποβολή αιτήσεων είναι δυνατή από την ημέρα δημοσίευσης της παρούσας μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου 2018.