Η  Φωτογραφική Ομάδα Σάμου (ΦΩΤ.Ο.Σ.) ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για το μήνα Οκτώβριο και καλεί τα μέλη της αλλά και όσους άλλους ενδιαφέρονται, να το παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου με συνάντηση στο ξενοδοχείο Αιολίς στις 6μμ στην οποία θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του φθινοπωρινού προγράμματος δράσεων και δημιουργικότητας της ομάδας καθώς και οι εγγραφές των νέων μελλών. Στη συνέχεια θα προβληθεί ντοκιμαντέρ διάρκειας 26 λεπτών με θέμα τη «σουρεαλιστική φωτογραφία».

Το επόμενο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου και ώρα 6μμ, θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο ξενοδοχείο Σάμος με εισηγητή τον κ. Γρηγόρη Κουλουριώτη και θέμα: «Φωτογράφιση Νυχτερινών Φαινομένων». Μετά το τέλος της εισήγησης θα πραγματοποιηθεί πρακτική εξάσκηση στη Βλαμαρή.

Τέλος, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 6μμ στο ξενοδοχείο Αιολίς, θα γίνει αφιέρωμα στον Robert Capa (1913-1954) στα πλαίσια της ενότητας «World’s great photographers» με εισηγητή τον κ. Μανώλη Βασιλειά. Στη συνέχεια θα γίνει προβολή της ταινίας «The Mexican suitcase» της Trisha Ziff.

Tο φωτογραφικό project του μήνα είναι η νυχτερινή φωτογραφία. Η αποστολή των φωτογραφιών σας μπορεί να γίνεται στο mail της ομάδας samosfgroup@gmail.com.  Η παρουσίαση τους θα γίνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.