Το ΚΚΕ(μ-λ) με αφορμή την αυτοδύναμη κάθοδό του στις εκλογές της 25ης του Ιούνη, καλεί τους εργαζομένους, τους άνεργους, τον λαό και την νεολαία του νησιού, στις δύο προεκλογικές του εκδηλώσεις στον Μαραθόκαμπο και το Καρλόβασι.

Μία συμμετοχή που με κεντρικά συνθήματα το «ΓΙΑ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ» και «ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ» ως στόχο έχει:

Την στήριξη του λαού έναντι των προεκλογικών εκβιασμών και των ψεύτικων διλλημάτων, απ’ την μεριά του συστήματος και των κυβερνητικών κομμάτων του (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ,) για νομιμοποίηση μέσω της ψήφου του της νέας και εντεινόμενης επίθεσης που ετοιμάζουν.

Την προβολή της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ(μ-λ) για συντονισμό και κοινή δράση  της αριστεράς και των ανένταχτων αγωνιστών ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, την φτωχοποίηση και το χτύπημα των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Την ανάδειξη της αναγκαιότητας, για τον λαό και την νεολαία ,ανάπτυξης αγώνων στην γραμμή της αντίστασης και διεκδίκησης, μέσω της οργάνωσης του στα εργαλεία πάλης του.

Μαραθόκαμπος, Δευτέρα, 19/6, 19:30, πλατεία Αγίου Αντωνίου

Καρλόβασι, Τετάρτη, 21/6, 19:30, πλατεία Αγίου Δημητρίου