ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, της 21ης Ιουλίου 2022 και ενώ  το σώμα συζητούσε το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης «Έγκριση σύναψης σύμβασης με το ΚΤΕΛ ΑΕ για την Αστική Συγκοινωνία (Όροι – Οικονομικό αντικείμενο)» ο εισηγητής του θέματος Αντιδήμαρχος Κος  Γ. Διονυσίου δέχτηκε απρόκλητη λεκτική επίθεση από Δημοτικό σύμβουλο της Αντιπολίτευσης με απρεπείς , ανεπίτρεπτους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς.

Η αντιπαράθεση γενικεύτηκε μεταξύ ορισμένων συμβούλων και προκειμένου να διασφαλιστεί η ηρεμία και η τάξη με βάση και τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ διέκοψα την συνεδρίαση.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ορισμένοι σύμβουλοι στο βωμό των μικροσυμφερόντων και της στείρας αντιπολίτευσης εσκεμμένα παραβιάζουν κατάφωρα τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ , επιτίθενται αναίτια στη Δημοτική Αρχή και προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις στη κοινή γνώμη διαστρεβλώνουν τα πραγματικά γεγονότα.

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της, στο πρόγραμμα της,  ειδικότερα όσον αφορά τα θέματα της Λαϊκής αγοράς, της Δημοτικής συγκοινωνίας και των χώρων στάθμευσης δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσει και ενάντια στα μικροσυμφέροντα και στις μικροπολιτικές θα συνεχίσει το έργο της παρόλα τα εμπόδια.

Φυσικά ως Πρόεδρος του Δ.Σ δεν πρόκειται στο εξής να ανεχτώ τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές και παραβατικές συμπεριφορές από όπου κι αν προέρχονται κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ θα εφαρμοστεί δε απαρέγκλιτα και για όλους ο κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΚΟΛΛΑΡΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ