ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προσκαλεί του Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους φορείς των Δ.Ε. Βαθέος και Πυθαγορείου να ενημερώσουν το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, εφόσον το επιθυμούν, για τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις τους ενόψει του νέου πολιτιστικού έτους. Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ενημερωθούμε για τις ημερομηνίες και την τοποθεσία που έχετε προγραμματίσει την διεξαγωγή δράσεων, εκδηλώσεων και συναυλιών έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 προκειμένου να οργανωθεί από την πλευρά του Δήμου ένας ενιαίος Πολιτιστικός Χάρτης που θα προβάλει τις εκδηλώσεις και παράλληλα το νησί μας μέσω των  συμμετοχών του Δήμου στις εκθέσεις τουρισμού, των τουριστικών πρακτορείων, της ιστοσελίδας του Δήμου και των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στόχος μας επίσης είναι η ελαχιστοποίηση της ταυτόχρονης διεξαγωγής εκδηλώσεων από φορείς την ίδια ημερομηνία.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των δράσεων σας το συντομότερο δυνατόν.

Μετά την συγκέντρωση των απαραίτητων πληροφοριών θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και στις δυο Δημοτικές Ενότητες προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο Πολιτιστικός Χάρτης με την συνδρομή όλων των Συλλόγων και φορέων.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα μπορούσατε να αναφέρετε τις πολιτιστικές σας δραστηριότητες είναι τα ακόλουθα : 22733 –50457, 22733- 53529, 2273350103

Ακόμη μπορείτε να μας ενημερώσετε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις :  dimvath@otenet.gr & desp@0615.syzefxis.gov.gr.

 

Από το γραφείο Αντιδημάρχου Τουρισμού-Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου