Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του ποδοσφαίρου σάλας πανηγύρισε η ομάδα Σάμος Futsal ,η οποία κέρδισε με 3-2 την ομάδα του Διογένη Ολυμπιακού χωριού,το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα της Σάμου ήταν καλύτερη και αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Γεροντή,ενώ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της.
Ωστόσο η ομάδα του Διογένη κατάφερε τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον γκολ του Αναστασιάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα Σάμος Futsal πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τον Γεροντή ανοίγοντας το σκορ σε 3-1 ενώ ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα η ομάδα του Διογένη σκόραρε με τον Αναστασιάδη ,διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και λόγω της βροχόπτωσης, η οροφή του κλειστού γυμναστηρίου έσταζε νερά τα οποία έπεφταν σε διάφορα σημεία του χώρου.
Ο επόμενος αγώνας της Σάμος Futsal θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/1) στις 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου με αντίπαλο το ΦάληροFutsal .
Διαιτητές: Καραμαγκιόλας-Καραγιάννης Παίκτες: Σάμος Futsal(Μιχαλόπουλος):Γεροντής, Τσέτσος,Σμυρνιωτάκης,Λεκάτης ,Χατζηπαναγιώτης,Νοταράς Ε.,Γκίλας, Νοταράς Ι.,Τάτσης,Δαγκλής,Fosberry, Αλιμέμα. Διογένης Ο.Χ.: Αναστασιάδης,Μπουγιούκος ,Σταματόπουλος,Ξυλινος,Μποζινης.
Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα.