ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Άμπελο περιόδευσαν τη Τετάρτη 26/6 και συνομίλησαν με κατοίκους κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Επικρατείας Έρη Ρίτσου. Ένα από τα ερωτήματα που μπήκαν στη πλούσια συζήτηση που έγινε με δεκάδες ανθρώπους ήταν “ότι όλα τα άλλα κόμματα ζητούν την ψήφο του λαού για να κυβερνήσουν και υπόσχονται ότι θα λύσουν όλα τα λαϊκά προβλήματα, Γιατί και το ΚΚΕ δεν λέει και δεν κάνει τα ίδια για να κερδίσει τη ψήφο” Η απάντηση ειλικρινής και σαφής: “Το ΚΚΕ με την 100χρονη ιστορία του πάντα στο πλευρό και μέσα στο λαό δεν μπορεί ούτε θέλει να λέει ψέματα. Δεν υπόσχεται ότι θα σκίσει τα μνημόνια όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα. Εκείνο που υπόσχεται είναι ότι με τη συμμετοχή του ίδιου του λαού, δυναμώνοντας τα σωματεία, τη κοινωνική συμμαχία, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα με το λαό πρωταγωνιστή, και φυσικά μπορεί να κυβερνήσει, όταν κουμάντο στην οικονομία θα κάνουν οι εργαζόμενοι που παράγουν τον πλούτο”, τόνισε η Έρη Ρίτσου και κατέληξε. “Δυναμώστε το ΚΚΕ για να έχει γερό αποκούμπι ο λαός, οι εργαζόμενοι οι αγρότες, οι νέοι, οι συνταξιούχοι την επόμενη μέρα”.
Την ίδια μέρα μέρα περιοδεία σε Όρμο, Κάμπο και Μαραθόκαμπο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γ. Πέρρο. Στις δεκάδες συζητήσεις που έγιναν ένα ήταν το μήνυμα “και η Σάμος έχει ανάγκη από ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα και κομμουνιστή βουλευτή που θα παλεύει μαζί με το λαό μέσα κι έξω από τη βουλή τα λαϊκά προβλήματα”.
Σήμερα Πέμπτη ο Γ. Πέρρος πραγματοποίησε περιοδεία στις εγκαταστάσεις του ΕΟΣ στο Μαλαγάρι, στην εφορία, τον ΟΑΕΔ και το ΚΕΠ. Οι περιοδείες συνεχίζονται σήμερα με τισ υποψήφιες Έρη Ριτσου στον Αγιο Κωνσταντίνο και Βασιλική Βρυνιώτη στον Παγώνδα.