Με μεγάλη επιτυχία και  με συμμετοχές που υπερέβησαν τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη» την Κυριακή 11 Ιουνίου  στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου που ετησίως διοργανώνονται για να τιμήσουν τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης του 1821, Λυκούργο Λογοθέτη, αλλά και να προβάλλουν τη σημασία του αθλητισμού στη βελτίωση της ποιότητας ζωής..

Οι αγώνες τελούν υπό τη διοργάνωση  του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεργασία με την 79 ΑΔΤΕ, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Ψυχαγωγικό Αθλητικό Σύλλογο «ΡΙΒΑ», το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Σάμου).

Αυτή η αθλητική εκδήλωση αποτέλεσε μια επιτυχημένη πρωτοβουλία που συνέβαλε στην προώθηση της υγιεινής ζωής, της αθλητικής δραστηριότητας και της αλληλεπίδρασης μεταξύ των αθλητών και της τοπικής κοινότητας.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές συμμετείχαν σε αγώνες 12 χλμ. Ανδρών- Γυναικών, 5 χλμ. Ανδρών- Γυναικών, 1 χλμ. Μαθητές Δημοτικού, 350 μέτρα για ΑΜΕΑ όπου έτρεξαν όλοι κυριολεκτικά με την ψυχή τους και εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα σε μία άρτια διοργανωμένη αθλητική εκδήλωση!

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε σειράς κάθε αγώνα ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών και τους απονεμήθηκαν μετάλλια ενώ σε όλα  τα παιδιά δόθηκε  αναμνηστικό δίπλωμα.

Ο δήμος θέλει να εκφράσει τις θερμές  ευχαριστίες του  σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης:

  • Την 79 ΑΔΤΕ
  • Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
  • Τον Π.Ε.Ψ.Α.Σ «ΡΙΒΑ»
  • Το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου
  • Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράτημα Σάμου
  • Το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου
  • όλους τους εθελοντές που στήριξαν και φέτος την προσπάθεια

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Υγείας, Γιώργος Διακοσταμάτης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου  που είχαν όλη την ευθύνη της διοργάνωσης,  ιδιαίτερα ευχαριστούν  τον κ. Δημήτρη Ριζάκη , τον κ. Θοδωρή Λεουτσάκο και τον κ. Νικόλαο Κάρλα για την όλη προσφορά τους για την διεξαγωγή του αθλητικού δρώμενου,  τους χορηγούς της δράσης κ. Αναγνώστου Γιώργο και την επιχείρησή του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Καρλοβάσου , τον  κ Κυριάκο Ευσταθίου και την επιχείρησή του ΑΝΘΕΜΙΣ και CENTRAL CAFÉ καθώς και τον κ. Γιώργο Αναγνώστου  – Bus Transfer Services για την δωρεά μεταφορά των συμμετεχόντων και  όλους όσους έτρεξαν κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο έτος με το μήνυμα «Βάλτε τον αθλητισμό στη ζωή σας σε όποια ηλικία και εάν είστε. Κάνει καλό στην υγεία , στη διάθεση, στο χαρακτήρα!

 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τους νικητές ανά κατηγορία και τους χρόνους ατομικής επίδοσης των συμμετεχόντων στα 5 & 12 χλμ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ 2023 – 5Χμ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΟΠΑΙΟ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ 2023-12Χμ

Νικητές ανά Κατηγορία- 6ο Τρόπαιο ΛΛ