Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου συμμετέχει στην 5ωρη στάση Εργασίας που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ . Την Τετάρτη 2/10/2019 και ώρα 10πμ έως 3μμ.

Απαιτούμε: να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση και που προβλέπει παραπέρα κατάργηση εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων

Συνεχίζουμε και συντονίζουμε τον αγώνα μας:

Ενάντια στην ομηρία, τον εμπαιγμό και τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων επικουρικών, συμβασιούχων και προγραμμάτων ΟΑΕΔ – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς και πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα!

  • Για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ
  • Για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες – Για δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους!
  • Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα.
  • Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές και επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

 

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10πμ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ

Το ΔΣ του Συλλόγου