Το μήνυμα νίκης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας εξέπεμψαν οι εκπρόσωποι αλλά και οι υποψήφιοι του κόμματος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου που διεκδικήσει την μονοεδρική της Σάμου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ κ. Βαγγέλης Καπλαντζής, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα θετικά έγιναν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία παρά τις αντιξοότητες όπως τόνισε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και την πρωτοφανή πανδημία.

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος για ένα σύντομο χαιρετισμό στους προέδρους της ΔΗΜΤΟ Ανατολικής και Δυτικής Σάμου Μανόλης Βακεντής και Λουκάς Δημόπουλος, στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάμου Δούκα Τσιτσεκλή, στον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μανόλη Γερογλή, τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Χατζηκωνσταντή και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους τρείς υποψήφιους Βουλευτές: Βάσω Ευστρατίου, Μιχάλης Αγγελόπουλος και Χριστόδουλος Στεφανάδης, οι οποίοι τόνισαν από κοινού ότι η νίκη του κόμματός τους είναι μια νίκη απαραίτητη για τη σταθερότητα, την πρόοδο και την ασφάλεια των νησιών του Νομού.

«Δεν υπάρχει περιθώριο για να γυρίσουμε πίσω!Μαζική παρουσία στις κάλπες και ηχηρό μήνυμα κυβερνησιμότητας είναι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας!» τόνισε με έμφαση ο κ. Αγγελόπουλος.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, στην πανδημία, το μεταναστευτικό απέδειξε ότι με σωστή δουλειά και αποφασιστικότητα, υπάρχει ένα σωστό παρόν και ένα λαμπρό μέλλον» δήλωσε η κ. Ευστρατίου.

Στο κοινοβουλευτικό έργο της τετραετίας, από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο βουλευτής Σάμου Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης. «Η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στις δύσκολες στιγμές κράτησε την πατρίδα και το λαό μας όρθιο. Είναι η παράταξη που εγγυάται με αξιοπιστία το μέλλον της Ελλάδας και έχει προσφέρει στο Νομό μας τόσα πολλά, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βίωσε και βιώνει η πατρίδα». Έχει γίνει σοβαρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί την επόμενη τετραετία» δήλωσε ο κ. Στεφανάδης.