Σε μια σεμνή τελετή  ο ΑΣ «ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ» παρουσίασε τη φανέλα της ομάδας  βόλεϊ ανδρών  που φέτος θα αγωνιστεί  στα σαλόνια της Α2  κατηγορίας . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο ΕΡΑΤΩ  με την παρουσία  εκπροσώπου της  Μητρόπολης, του Αντιπεριφεριάρχη Σάμου Νίκου Κατρακάζου, του Δημάρχου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλου , της προέδρου του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Άνυς Ανδρεάδη , του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας   Μαραθοκάμπου Β. Χαρτοφύλλη ,  της Μαίρης Βιογιατζή, εκπροσώπου της Ασφαλιστικής Εταιρείας  ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ που είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας καθώς και όλων των παικτών της ομάδας και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον πατήρ Αναστάσιο  ο οποίος στην συνέχεια ευλόγησε όλους τους συντελεστές της ομάδας και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το λόγο πήρε αρχικά ο έφορος της ομάδας Μανόλης Ελένης ο οποίος  κάνοντας μια ιστορική αναδρομή για το πώς κατάφερε η ομάδα  να φτάσει στην Α2 κατηγορία, ευχαρίστησε τους χορηγούς , την ΥΔΡΟΓΕΙΟ, την Εταιρεία ΕΒΕΝΟ, την HELLENIC SEA WAYS, τον εφοπλιστή Αλέξη Κονδύλη, το ξενοδοχείο ΕΡΑΤΩ του Ν.Ελένη και  το Κέντρο Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουεγικής.

Χαιρετισμό με τις θερμότερες ευχές για παραμονή στην Α2 κατηγορία και άνοδο πολύ σύντομα στην Α1 έκαναν ο. αντιπεριφερειάρχης, ο δήμαρχος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ και ο πρ. της Δ.Κ.Μαραθοκάμπου.

 

 

 

Ο πρόεδρος της Ομάδας Σταύρος Γιαννόπουλος επίσης  ευχαρίστησε με την σειρά του τους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά ώστε η ομάδα να μπορέσει μετά από πολλά χρόνια  και συγκεκριμένα από το  2014 να εμφανιστεί στο προσκήνιο και να καταφέρει μέσα σε τρία χρόνια να ανεβεί κατηγορία.

Συγκεκριμένα  μπροστάρηδες σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν ο Τάκης Γιαννόπουλος, ο Κλεάνθης Μποσδογάννης  και ο Στέφανος Καλαμοβράκης  ενώ την ομάδα πλαισίωσαν  ο παλαίμαχος του βόλει Λεωνίδας Βουρονίκος, ο Μανόλης Κνίτης  ενώ οι νέες μεταγραφές είναι οι Ναπολέων Οικονόμου  πρώην παίκτης της ΑΕΚ,  ο Γιάννης Οικονόμου  παίκτης της Α1  με τις ομάδες της  Ορεστιάδας και του  Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο Τάσος Παπακυριάκου με συμμετοχές στην ΑΕΚ, τον Φοίνικα Σύρου,  τον Πανερυθραικο κ.α και ο Μιχάλης Λιόντας  με συμμετοχές στον Παναθηναϊκό και άλλες ομάδες.

Ο πρώτος φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 5 η ώρα το απόγευμα  στο Κλειστό Γυμναστήριο  του Καρλοβάσου ενώ ο πρώτος από τους εννέα αγώνες εντός έδρας θα γίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι όλους τους αγώνες  θα τους μεταδίδει απευθείας μέσω live streaming  η Σαμιακή Τηλεόραση στο www. Samiaki.tv.