“Είμαστε κύματα της ίδιας θάλασσας,
φύλλα του ίδιου δέντρου,
άνθη του ίδιου κήπου” . Σενέκας
Είμαστε μέλη της ίδιας κοινότητας που από χτες προσπαθεί να αντεπεξέλθει απ’ το χτύπημα του σεισμού και όχι μόνο…
 
Η ικανότητα να αντέχουμε είναι στοιχείο ανθρώπινο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύσκολες στιγμές,έχουμε τον τρόπο,το βίωμα,τις ικανότητες,το ένστικτο της επιβίωσης,την ιστορία του τόπου που έχει ξαναπεράσει δύσκολες στιγμές και όμως συνεχίζει να υπάρχει. 
 
Το Κέντρο Πρόληψης “Φάρος”, οι εργαζόμενοι και το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες  των παιδιών. 
 
Θέλοντας να συμβάλλουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και βοηθητικά στις δύσκολες μέρες που περνά το νησί και οι κάτοικοί του, γνωστοποιούμε ότι είμαστε διαθέσιμοι και διατεθειμένοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όποιον/α τις χρειάζεται. Παροχή  ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και επικοινωνία για οποιαδήποτε απορία ,ανησυχία και προβληματισμό για την ξαφνική φυσική καταστροφή και τους  αντίστοιχους χειρισμούς σε σχέση με τα παιδιά,την οικογένεια και το σχολείο. 
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας του Κέντρου: 2273023443 και 87070-1.
 
Με πρακτικές φροντίδας και αλληλεγγύης μπορούμε να “ξαναχτίσουμε” τα σπίτια, τα κτίρια,τα μαγαζιά,τους δρόμους που μας φέρνουν “κοντά”με τον άλλον.