ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΙ Α.Σ ΚΕΡΚΗ
Η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν βρίσκει την ομάδα μας να έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τον στόχο της που ήταν η παραμονή της στην Α2 εθνική κατηγορία. Στον πιο δύσκολο από τους 4 ομίλους της κατηγορίας, η ομάδας μας κατάφερε να παραμείνει, όταν ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, τα Χανιά, ο Απόλλωνας Πάτρας, ΑΟ Μαρκοπούλου, ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας υποβιβαστήκαν στα τοπικά τους πρωταθλήματα.

Μια πρώτη χρόνια η όποια ήταν πολύ δύσκολη για εμάς τόσο λόγο της απειρίας μας σε αυτή την κατηγορία (ας υπενθυμίσουμε σε όποιον το έχει ξεχάσει ότι τέτοια μέρα πριν από 4 χρόνια αυτή η ομάδα δεν υπήρχε ακόμα) και λόγο του ότι για να σταθεί αυτή η ομάδα σε αυτή την κατηγορία έτρεχαν φέτος μόνο 4 άτομα κάτι που δυσκόλευε υπερβολικά το έργο μας.
Έτσι λοιπόν με αφορμή την γενική συνέλευση του συλλόγου μας, καλούμε όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας, το νησί μας και το άθλημα μας, να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και να βοηθήσουν όσο μπορούν στην συνέχιση της ομάδας σε μια κατηγορία όπου αποτελεί διαφήμιση για τον τόπο μας. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο της Σάμου Καθώς και τους Mαραθοκαμπίτες της Αθήνας που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας με την αγορά καρτών διάρκειας αλλά και με την παρουσία τους στο γήπεδο(εντός και εκτός Σάμου), όλους τους χορηγούς μας(ιδιαίτερη αναφορά σε επόμενη ανακοίνωση μας), αλλά ακόμα και αυτούς που στην αρχή της σεζόν και κατά τον προγραμματισμό μας, μας έταξαν πολλά και στην συνεχεία εξαφανίστηκαν, μας έκαναν σοφότερους για την επομένη σεζόν. Τον προπονητή μας Πανούσο Θ. που μας βοήθησε παρά πολύ ακόμα και αν δεν ήταν εδώ μαζί μας, και όλους τους παίχτες και το team έναν έναν που πέρασαν άπειρες ώρες μέσα στο γήπεδο και στις αποστολές τις ομάδας χωρίς οικονομικό αντίκρισμα αλλά με μόνο κίνητρο τους την αγάπη τους για αυτό που κανουμε,Κνιτη Μ.,Βοσδογανη Κ,Λεβογιαννη Θ.,Βουρονικο Λ.,Κονδυλη Γ.,Ηλιαδη Β,Αθανασακη Γ,Αρετουλη Ν.,Καφανταρη Β.,Καλαμοβρακη Σ.,Βραχνη Μ,Γιαννοπουλο Π,Ελενη Μ, και τα τέσσερα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν στην πρώτη αυτή σεζόν και ήρθαν να μείνουν στο νησί μας και να μας βοηθήσουν Οικονόμου Ν., Ιωαννιδη Γ., Λιοντα Μ. και Παπακυριακου Τ.