Την παραίτησή του υπέβαλε από τα καθήκοντα του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σάμου ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αγγελίδης, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Λυμπέρη “Συμμαχία Πολιτών”. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Aπόψε αποφάσισα να θέσω τίτλους τέλους στο πολιτικό θρίλερ “Τι θα κάνει ο Αγγελίδης;” Όπως είχα αποφασίσει κατέθεσα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Δυτικής Σάμου ΝΔ, παραμένοντας εκλεγμένο μέλος της επιτροπής.

Έτσι, μπορώ απερίσπαστος και χωρίς δεσμεύσεις να συστρατευτώ στην προσπάθεια του Αλέξανδρου Λυμπέρη και του συνδυασμού “Συμμαχία Πολιτών” για επανίδρυση του Δήμου Δυτικής Σάμου και την ανάπτυξη του τόπου μας. Η πολυετής προσφορά στα κοινά του Αλέξανδρου Λυμπέρη και η συμμετοχή του Παναγιώτη Λυμπέρη, επί δεκαετία Δημάρχου Καρλοβασίων εγγυάται την επίτευξη των στόχων του.

Ευτυχής επίσης συγκυρία η συμμετοχή του συνάδελφου στην Αυτοδιοίκηση Γιώργου Διακοσταμάτη και του αδελφικού φίλου και συνεργάτη τα τελευταία πέντε χρόνια Μανόλη Νικολού, ο οποίος επέδειξε αποτελεσματικότητα και αμεροληψία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας από τη θέση του Υπεύθυνου ΟΤΑ Δυτικής Σάμου.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψήφιους/ες, καλό αγώνα και καλή δύναμη!”.