ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Βρεφικά πακέτα σε οικογένειες του Δήμου Ανατολικής Σάμου  παραδόθηκαν στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε συνεργασία με τον Δήμο μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου και με χρηματοδότηση της τράπεζας EUROBANK, με σκοπό την υποστήριξη των οικογενειών με νεογέννητα.

Οι δικαιούχοι που πληρούν τα κριτήρια, τα παρέλαβαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου στο πλαίσιο του Προγράμματος που φέρει τον τίτλο «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα. Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων – Βρεφικά Πακέτα (baby kits)». Η συγκεκριμένη παρέμβαση συνίσταται στην υλική υποστήριξη των ζευγαριών για την αντιμετώπιση των δαπανών που αντιστοιχούν στις αυξημένες ανάγκες των βρεφών από την ηλικία 0 μηνών έως την ηλικία του 1 έτους με την μορφή βρεφικού πακέτου. Το πακέτο περιλαμβάνει ενδεικτικά είδη ένδυσης, διατροφής, μικροεξοπλισμού, & ειδών υγιεινής.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς τους εκπροσώπους των δωρητών για την ευγενική τους προσφορά. Τέτοιου είδους ενέργειες έχουν ιδιαίτερη σημασία για την αντιμετώπιση του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου