Στις 19 Φλεβάρη δίνουμε φωνή στη δύναμή μας

Συμμετέχουμε μαζικά στη συνέλευση και τις εκλογές του συλλόγου μας στο αμφιθέατρο της περιφέρειας στο Βαθύ

Ψηφίζουμε Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Έχουμε τη δύναμη ενωμένοι μέσα από το σωματείο μας να δράσουμε συλλογικά, αποτελεσματικά. Δώσαμε μάχες σε δύσκολες συνθήκες, απέναντι σε πολιτικές που κάνουν το σχολείο πιο ταξικό, πιο εχθρικό.

Έχουμε δύναμη με τη συμμετοχή μας στη γενική συνέλευση και τις εκλογές να παρέμβουμε, να στείλουμε μήνυμα ανυπακοής στις κατευθύνσεις του υπουργείου που κάνουν πιο αντιδραστικές τις συνθήκες που δουλεύουμε, που ζούμε. Να στείλουμε μήνυμα αντεπίθεσης, μήνυμα οργάνωσης της δίκαιης πάλης μας μέχρι τη νίκη.

Η συμμετοχή έχει μεγάλη σημασία. Η μη συμμετοχή θα είναι βούτυρο στο ψωμί του υπουργείο, που θέλει τα σωματεία να είναι άμαζα, χωρίς μαζικές διαδικασίες, για να μπορεί πιο εύκολα να τα αγνοεί, να τα χειραγωγεί. Αυτό υπηρετεί και η απαγόρευση των συνδικαλιστικών αδειών. Να μην το επιτρέψουμε!

Ξέρουμε ότι η μέρα δυσκολεύει τη συμμετοχή πολλών, το ίδιο και το μέρος για όσους ζουν μακριά από το Βαθύ. Αυτό όμως να μην οδηγήσει στην αποχή. Τυχόν χαμηλή συμμετοχή όμως θα τη βρούμε μπροστά μας με αρνητικό τρόπο.

Σωματείο μαζικό σημαίνει δύναμη για όλους μας.

Το σωματείο πρέπει να είναι το αποκούμπι του κάθε εργαζόμενου. Έχουμε τώρα την ευκαιρία μετά από 2 χρόνια να κρίνουμε και να αποφασίσουμε την αλλαγή πορείας σε αγωνιστική κατεύθυνση.

Να αποφασίσουμε όλοι μαζί για την πορεία που πρέπει να έχει ο σύλλογος και όχι να είναι υπόθεση λίγων.

Η συμμετοχή μας δίνει δύναμη, είναι η δύναμή μας!

Θυμηθείτε:

  • Η μαζική μας συμμετοχή οδήγησε σε εκλογές παρωδία για τους αιρετούς
  • Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία στις 11 Οκτώβρη θορύβησε την κυβέρνηση. Έχει οδηγήσει στη μεγάλη καθυστέρηση της υλοποίησης της αξιολόγησης. Έχει στην πράξη καταδικαστεί από τη συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου.

Η συμμετοχή μπορεί να βάλει τη σφραγίδα και να έχουμε καλύτερους συσχετισμούς στο ΔΣ την επόμενη μέρα.

Η ελπίδα είναι στο δυνάμωμα του αγώνα, στη μαζική μας συμμετοχή σ’ αυτόν