Δυναμώνουμε τον αγώνα και τη διεκδίκηση, βαδίζουμε με επίκεντρο τις ανάγκες μας, χωρίς ανοχή στην κυβερνητική πολιτική, χωρίς αναμονή για κυβερνητικούς «σωτήρες». Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!

  • Στις 15 Δεκέμβρη συμμετέχουμε στην Απεργία ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, να μην ανοίξει κανένα σχολείο! Διεκδικούμε αυξήσεις και άμεση καταβολή δώρων!

Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε το δίκιο μας, να πετύχουμε νίκες, φτάνει να σπάσουμε το φόβο, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας χωρίς ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική, χωρίς να ζυγιάζουμε τις ανάγκες μας με τις επιδιώξεις των λίγων, χωρίς αναμονή για «μεσσίες» που υπόσχονται ότι θα μας λυτρώσουν και τελικά, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση, ψηφίζουν και υλοποιούν αντιλαϊκούς νόμους. Χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας και να ανατραπεί η βάρβαρη και κυνική πολιτική της κυβέρνησης που μας μαυρίζει τη ζωή. Ταυτόχρονα, όμως, χρειάζεται να καταδικαστούν όλοι όσοι από κοινού και εναλλάξ μας φόρτωσαν ένα βουνό από άδικους νόμους στις πλάτες, όλοι όσοι δεσμεύονται απ’ την κοινή αντιλαϊκή στρατηγική.

  • Τώρα είναι η ώρα να γίνει το μεγάλο βήμα ανατροπής της κατάστασης στον κλάδο, να βγουν οι εκπαιδευτικοί στο προσκήνιο! Ο δικός μας δρόμος είναι αυτός του αγώνα, της ενότητας των εργαζομένων, της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες μας!

  • Τώρα είναι ώρα συστράτευσης όλων μας ανεξάρτητα απ’ το αν τα προηγούμενα χρόνια είχαμε διαφορετικές διαδρομές, πολιτικές και συνδικαλιστικές επιλογές. Είναι ώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις, στην πάλη για αξιοπρέπεια, μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα.

Νέα αλλαγή στους συσχετισμούς του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου και ενισχυμένη ΑΣΕ, σημαίνει ότι ο εκπαιδευτικός μπαίνει μπροστά, διεκδικεί, αγωνίζεται, μ’ ένα σωματείο πραγματικό στήριγμα όλων των συναδέλφων, αγωνιστικό και πρωτοπόρο.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Ψηφίζουμε μαζικά το ψηφοδέλτιο
της Α.Σ.Ε.! Ενισχύουμε τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ!

Υποψήφιοι με την Α.Σ.Ε. για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας:

Γκουλέτσα Αλεξάνδρα (Σάντυ) – ΠΕ60

Μαρούπας Ευάγγελος – ΠΕ86

Πανούσος Χρήστος – ΠΕ86

Πόθα Ελισάβετ – ΠΕ70

Σπάνδου Σωτηρία – ΠΕ70