Ένα μεγάλο πρόβλημα πολλών ετών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, η υποστελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής του, αντιμετωπίστηκε με τη βοήθεια του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Ροϊλού Χρίστου και την άμεση ανταπόκριση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Σήμερα 15-01-2021 ορκίσθηκε ως μόνιμη Παιδίατρος Επιμελήτρια Β΄ η κα Τσακώντση Όλγα.

Σίγουρα όμως η προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής πρέπει να συνεχιστεί.

Ενημερώνουμε ότι από σήμερα η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας έχει πλέον τρεις (3) Παιδιάτρους, την κα Λάμπρου Δήμητρα,  που δύο (2) χρόνια πάλευε μόνη της να κρατήσει όρθια τη Κλινική, την κα Βαλερή Ροζαλία Δ/ντρια Παιδιατρικής του  Γ.Ν.Θ. ¨Ιπποκρατείου¨ που θα ενισχύσει ακόμα τρεις (3) μήνες τη Κλινική μας  και τέλος την κα  Τσακώντση Όλγα , που της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει την πλήρη ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής με σκοπό οι μικροί μας ασθενείς, οι γονείς τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας, να βρίσκονται σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον.

Παράλληλα σήμερα ορκίσθηκε ως μόνιμος υπάλληλος, ο κος Σπανός Παναγιώτης,  κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας όπου θα ενισχύσει το Ακτινολογικό μας Εργαστήριο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τέλος, πριν δύο (2) ημέρες ορκίσθηκε ως μόνιμη υπάλληλος η κα Λογοθέτη Λαμπετία, κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, στο Ακτινολογικό μας Εργαστήριο και η οποία θα αναλάβει σε λίγους μήνες καθήκοντα, αφού βρίσκεται σε νόμιμη άδεια απουσίας. Ευχόμαστε και σε αυτή καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε για να κερδίζουμε καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

 

Ο Διοικητής

 

Νικόλαος Α. Στεφανής