Σταθερά Τολμηρά Μπροστά
Η ΟΝΝΕΔ Ν. Σάμου συγχαίρει τους 3 υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, κ. Βασιλική Ευστρατίου και κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο , για τον  τίμιο πολιτικό αγώνα που υλοποίησαν και ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στο  νομό μας.
Συνάμα οδήγησαν το κόμμα μας στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία του νόμου μας
αλλά και παράλληλα οδήγησαν τη διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου κόμματος  να είναι τόσο μεγάλη που δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν.
Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο μας αναγκάζει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε ως παράταξη ακόμα περισσότερο για να οδηγήσουμε την πατρίδα μας σε ένα  περιβάλλον στο οποίο θα υπάρχει η ανάπτυξη και η εκμετάλλευση όλων των αγαθών προς όφελος του Έλληνα πολίτη.
Ευχαριστούμε όλους τους νησιώτες από την Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους που
αναγνώρισαν τις προσπάθειες που κατέβαλε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να έρθει η ανάπτυξη στα νησιά μας και μας επιβράβευσαν με τον ψήφο τους στις εθνικές εκλογές στις 21 Μαΐου και μας εμπιστεύονται στον να συνεχίσουμε το έργο της.
Η επανεκλογή του Χριστόδουλου Στεφανάδη ως βουλευτή Ν. Σάμου του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει το έργο του αλλά και παράλληλα να έχει στο πλευρό του την αναπληρωτή βουλεύτρια Βασιλική Ευστρατίου, τον πολιτευτή με την Νέα Δημοκρατία και τέως δήμαρχο Δήμου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο αλλά και όλους τους νεοδημοκράτες και της νεοδημοκράτισσες.
Πρόεδρος
ΟΝΝΕΔ Ν. Σάμου
Δούκας Τσιτσεκλής