ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι αγώνες στίβου της 4ης Αθλητικής και Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Β. Αιγαίου την Τρίτη 20/07/21 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ και ο Δήμος Δυτικής Σάμου με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ. Mέγας χορηγός,ο όμιλος της  ΑTTICAGROUP.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου Αλέξανδρος Λυμπέρης, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Β. ΑιγαίουΔήμητρα Μουτζούρη, το μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Διοικητικών Υποθέσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου, Γιώργος Διακοσταμάτης , ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Δημήτρης Κάβουρας, Εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας, εκπρόσωποι φορέων και περιορισμένος αριθμός θεατών λόγω εφαρμογής του υγειονομικού πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων.

Κατά τη σύντομη τελετή έναρξης, τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στη διοργάνωση και τον Αθλητισμό, Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, οαντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δυτικής Σάμου

Μετά το πέρας των αγώνων, η Οργανωτική Επιτροπή, παρέδωσε την σημαία της διοργάνωσης στους εκπροσώπους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, για την επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στη Λέσβο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης Κάβουρας                                                                     Μιχάλης Κοντούδης

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ/ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΛΑΛΗΨΗ-ΑΠΟΤΕΛ-ΤΑ 4ΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ