ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 26ο του τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ  το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου !

Το τουρνουά αυτό είχε Χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα και έτσι οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν και χάρηκαν παίζοντας με τις ομάδες τους !

   Συμμετείχαν συνολικά 45 παιδιά ( 36 κορίτσια και 9 αγόρια ) όλα από τις ακαδημίες της ομάδας μας, γεννημένα από την 1-1-2006  έως  31-12-2010 !

Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές – γραμματείς αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές της ομάδας μας, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και  κατανόηση  που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή !

Παράλληλα οργανώθηκε μικρός μπουφές με χυμούς, γλυκά και σάντουιτς που έφτιαξαν οι γονείς για τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα !

Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και με τις ευχές για Καλές Γιορτές !!!!!

 

Με  αθλητικούς  χαιρετισμούς  !

 

 

ο έφορος του τμήματος

κος Νικολαΐδης Αναστάσιος