Με  οριακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου τη Δευτέρα το βράδυ στο νέο δημαρχιακό κτίριο Πυθαγορείου.

Οι ξενοδόχοι που παρευρέθηκαν άκουσαν τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίοι όπως τόνισαν τόσο ο πρόεδρος Μάνος Βαλής όσο και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Χατζηδημητρίου είχαν να αντιμετωπίσουν μία θητεία με πρωτόγνωρα προβλήματα όπως ο κορονοιός, η μεταναστευτική κρίση αλλά και σεισμός στο νησί της Σάμου.

Ανέφεραν ότι έχουν δρομολογηθεί δράσεις για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου τα αποτελέσματα των οποίων θα διαφανούν από το 2024 αλλά και προσπάθειες για επιπλέον πτήσεις εσωτερικού και τσάρτερ που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον αριθμό των επισκεπτών του Νομού. Επίσης αναφέρθηκε η πρωτοβουλία της Ένωσης για την ανάπτυξη του τουρισμού της κρουαζιέρας στο νησί με τη φιλοξενία ανώτερων στελεχών επιλεγμένων εταιρειών της διεθνούς πολυτελούς κρουαζιέρας.Τέλος το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων αναφέρθηκε στην μεγάλη αύξηση των τούρκων επισκεπτών και την συμμετοχή στην έκθεση της Σμύρνης τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσουν τα νέα μέλη ώστε συσταθεί το νέο Δ.Σ για την επόμενη τετραετία που θα προσπαθήσει να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών:

Με βάση το τηρούμενο πρωτόκολλο ψηφοφορίας για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής,

Α. Για το Δ.Σ.

ΤΑΚΤΙΚΟΙ

1. ΒΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

2. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

3. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

5. ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6. ΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

7. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1. ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

Β. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

1. ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ ΕΛΙΣΑΙΟΣ

2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3. ΜΑΛΑΓΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Μετά το πέρας αυτής της εβδομάδας θα ακολουθήσει συνεδρίαση μεταξύ του Δ.Σ. με θέμα ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ και ανάδειξη Προέδρου.

 

 

Με εκτίμηση,

Η Γραμματεία

Γιαννακογεώργου Βάσια